marți, 4 martie 2008

garcea


Sa vorbim despre Politia Romana. Cel mai prost organ de stat din toate timpurile . Mai ceva ca`n filmele cu prosti. Da sa lasam filmele la o parte....Bucuresti. Ditamai capitala europeana. In ditamai Piata Universitatii se gaseste cel mai tamp reprezentant al acestei institutii sa controleze traficul. Apare numai decat in zare un potential infractor: un Mini Cooper S fara placuta de inmatriculare. Nici nu se pune problema de smiorcaieli sau zambete...direct proces verbal, puncte amenda, puncte penalizare si confiscare talon. Printr`o inspiratie divina si curaj nemaibanuit, posesoarea masinii si a placutei lipsa da verdictul: "agentul constatator a manifestat un comportament dubios si mirosea a alcool". Stupefiat dar docil, acelasi agent noteaza meticulos mentiunea si`si da seama ca o acuza ca asta ii poate periclita statutul din dotare. Sfoara`n tara, rasar alti agenti, de asemenea mandri posesori ai unui gigant retard care dupa munci de lamurire si fara un alcool test care sa dovedeasca contrariul inmaneaza procesul verbal infractorului pe roti si`si iau ramas bun fara niciun regret...Asa DA!!!

3 comentarii:

Anonim spunea...

asta s eu:P

vaxaly spunea...

si cand ma gandesc ca in onesti nu sunt mai breji tablagii.... si gand ma gandesc ca am avut carnetul suspendat ca am trecut pe galben, pacat ca nu aveam inspiratie celei cu minu-ul .... si cand ma gandesc si la raderele luate auirea, ma apuca melancolia si sadismul.... dar ... sarmanele organe sufera de ipotenta acuta... si daca nu ar exista ce bine ne-ar merge noua astia care suntem.

vaxaly spunea...

[a si paulica dupa ce si-a luat carnetul, nou-nout, si a facut si el semn unui prieten cu farurile seara in onesti, si-a mancat amenda de 30 ron ... pt "folosirea "neoptima" a semnalelor luminoase pe timp de seara".