sâmbătă, 8 martie 2008

genial domnul Morar

>>Habar n-ai sa o mai saruti. Tu nu-ti dai seama ca de luni de zile doar ii umezesti varful buzelor, in timp ce cu un ochi te uiti la ceas, iar cu celalalt iti cauti pe noptiera cheile de la masina? Ai uitat cum e sa-i tii obrajii calzi in palma rece, sa-ti treci degetele ca un pieptene prin parul ei scarmanat dupa somn si sa o tragi violent la pieptul tau, intai sa geama scurt de durere, iar apoi sa-ti multumeasca icnit pentru placere. “Mi-era sete de tine. Dormi acum! Te trezesc eu!’’. Abia aici urmeaza scena in care trebuie sa tragi usa dupa tine.

Dimineata, cand pleci, tu nu o mai lasi sa doarma o ora. Pur si simplu, trantesti usa si o uiti inauntru. Ca un .xls de importanta capitala, pe care in loc sa-l tragi in bara, il inchizi miseleste.
Ai inceput sa urasti SMS-urile. Si telefoanele la ore fixe. Si buzz-urile de pe mess. Si mail-urile goale. Ai descoperit existenta monosilabica. ‘’Miau!’’ e acum ‘”Da!’’. Ping-pong-ul cu mesaje de sub masa din meeting l-ai inlocuit cu un reply din templates: ‘’Sedinta’’. Va traiti departarea diurna intre ‘’brb’’, ‘’tesuneucandtermin’’ si ‘’haipacaepolitie’’.

Dar tie iti place de ‘’eul cel nou’’. Nu mai chinui serverele Google, incepandu-ti ziua cu mize mici. Razi de vechea ta versiune, cel care tasta in casuta de search ‘’statusuri pentru ea’’. Si te umfli precum un curcan cand iti amintesti cat ai evoluat. Acum citesti despre Kosovo pe Newsweek si cand nu intelegi background-ul fugi repede pana pe Wikipedia. Oricum, era penibil sa-i dedici zilnici statusuri unei singure persoane.

Esti mandru, insa, de relatia ta. Ai inceput-o dintr-o nebunie, ea niciodata nu trebuia sa fie a ta, ai crescut-o cu zambete si, in sfarsit, ai adus-o, rational, la maturitate. N-ai fost niciodata amantul perfect, dar esti cel mai bun organizer din lista de oferte. Stii ca florile se ofera pe 14, pe 1 si pe 8. Ai invatat ca sambata dimineata se aduce o tava la pat, duminica e frumos s-o plimbi de mana in Herastrau, concediul de vara se face pe sezlong, in Creta, si cel putin o data pe an e bine sa zburati pentru un weekend la Paris. O data pe luna e bine sa-i rabzi terapia prin shopping, carandu-i spasit sacosele prin mall. Cand vii din delegatie sau team building e mereu deschisa o benzinarie pe Valea Oltului, poti varia cadourile : ursuleti de plus, un set cu doua canute cu inimioare, trufe sau ciocolatele Merci.

Pentru tine linistea e sinonimul fericirii. Si ma mira un singur lucru. Pana acum nu te-a oprit nimeni pe strada sa te traga de maneca. ’Psst! Va grabiti undeva? Ia vedeti, n-ati uitat ceva pe drum?" <<
N.B.:Daca vrei sa`mi dai papucii, da`mi`i p`aia gri :D

Niciun comentariu: