miercuri, 28 noiembrie 2007

despre dragoste si alti demoni


Sexul oral este un subiect pe baza caruia se pot emite multe judecati de valoare, mai ales in virtutea unor reuniuni potatorice. Da, dom`le sunt de acord ca este un must have al tuturor timpurilor si pot sa accept voile si nevoile oamenilor, insa spiritul meu carcotas ma impiedica sa "tac si sa inghit" pareri pe care nu le`am conceput si pe care nu le inteleg. Ok...nu profesez astfel de sporturi si pot sa afirm ca mi se pare degradanta imaginea unei femei avand in gura aparatul central al barbatului, dar asta este doar un punct de vedere care merita macar respectat. Insa inteleg frustrarile masculine care sustin ca "femelele" ca mine ar trebui cel putin legate si batute c`o franghie uda...in felul asta si`ar putea schimba mentalitatea...sau macar n`ar contamina si alte reprezentante ale sexului slab (a se citi naiv!). De fapt, femela din mine interpreteaza lucrurile aiurea si aplica eronat sensul injuraturii "sugi pula" -pe care`o scuipi din toti rarunchii cand te fugareste aghiutza cu iataganul- cu actul in sine de a suge minunea cu un singur ochi....=)) Asta`mi aminteste de o cugetare populara: "Nu te bat, nici nu te`njur, da` si cand ti`oi fute una, futu`ti dumnezaii matii..."

2 comentarii:

Unknown spunea...

Pai tot o vorba din popor zice ca "Sex is dirty only when it's done right". Alte recomandari in afara de evitarea sexului oral pot fi gasite aici: http://www.greyheart.net/2007/10/24/sfaturi-pentru-femei/
Sunt sigur ca esti de-acord cu ele ;))

myhac spunea...

si iata si reactiile adverse. sa stii ca nu`s in halu ala de misandrina, Liv, si admir patosul cu care militezi pentru drepturile barbatilor. totusi franghia aia va trebui s`o folosesti pentru a`ti satisface alte fantezii :))