marți, 8 ianuarie 2008

Sunt Sagetator, dar (NU) ma tratez!

SAGETATOR (23 noiembrie-21 decembrie)
Simbol: Arcasul/centaurul. Sagatatorul este vanatorul zodiacului. Vanator de chilipiruri si pradator sexual. Jumatate animal de prada. Jumatate om. Pe de-a-ntregul salbatic.
Element: Focul. Focul Arcasului e o vatra cu taciuni arzand mocnit. Caldura lui pare placuta si binevenita, dar du-te prea aproape si scanteile care sar s-ar putea sa te arda destul de tare. Oricine este binevenit sa se incalzeasca langa Sagetator.
Calitate: Mutabil. Are o atitudine de usa batanta fata de viata. Usa de la dormitor. Sagetatorul nu a intalnit vreo persoana cu care sa nu vrea sa se culce.
Guvernator: Jupiter. Zeul „Dincolo de cele mai indraznete vise”. De o franchete brutala. Vesnic neindemanatic. Zeul jovialitatii excesive si neavenite.
Activitate preferata: Sa deschida gura inainte sa gandeasca.
Carte preferata: „Filosofia la minut”.
Model in viata: Goofy.
Idol romantic: omul invizibil.
Slujba visurilor: Senatorul care tine mereu discursuri.
Prima intalnire ideala: Sa filosofeze la un pahar de vin, dupa care o partida rapida in masina, apoi sa il abandoneze pe celalalt pentru individul/a beton pe care a vazut-o prin geamul masinii in timp ce si-o tragea.
Fraza cheie: „Ce am facut?!”
Stil romantic: Inexistent.


CARACTERISTICI GENERALE
- Un imprastiat de mare clasa, cu gura cat o sura si lipsit de orice fel de tact, care galopeaza prin viata cu un picior prins intr-o galeata in timp ce debiteaza enormitati.
- Crede ca stie tot, de aia isi petrece viata incercand sa ii educe pe ceilalati.
- Nu e subtil. E recunoscut pentru hahaielile isterice si zambetele de maimutoi.
- La un centimetru sub privirea vesnic vesela zace o megatona de furie reprimata. . Rabufneste cand te astepti mai putin si cu mare violenta, dar nu prea des. Nu e violent fizic. Mai degraba iti face casa bucatele si varsa epitete deloc placute la adresa neamului tau.
- E pasional, nu stabil. O sa alerge dupa orice ii incanta la un moment dat.
- Are o parere despre orice. Nu poate sa iti dea un raspuns simplu. Intreaba-l daca vrea un sandwich si o sa iti tina un curs despre istoria Angliei.
- Respecta autoritatea atata vreme cat el este autoritatea.
- O sa te calce pe bataturi, o sa te plictiseasca cu retorica lui de doi bani si o sa iti raneasca sentimentele cu remarcile lui stupide. Pe scurt e regele gafelor din zodiac.
- Poate ca pare un balaur, dar e mai degraba unul de desene animate care se topaie prin peisaj fara intentii rele si fara sa lasa pagube de neaparat.
FEMEIA SAGETATOR
Independenta, optimista, crede ca sinceritatea e cea mai buna politica. Nu isi plange de mila. E foarte prietenoasa si spontana. Vrea un partener cultivat si care a calatorit prin lume. O femeie care o sa te urmeze pana la capatul lumii… DAR:
- Complet neindemanatica, e victima celor mai bizare intamplari, desprinse parca din Zona Crepusculara, care o fac sa ajunga mereu la locul nepotrivit in momentul potrivit.

- Intarzie mereu. Chiar daca ar pleca cu 3 ore inainte de acasa, tot o sa se se intample ceva. Cand in cele din urma ajunge, e destul de probabil ca schiopateaza sau e in carje. Asta pentru ca e expusa la accidente ca si barbatul si are tendinta sa se impiedice si sa cada foarte des.
- Cand se infurie, o sa vezi o explozie care o sa te loveasca in fata inainte sa poti lua orice masura de precautie. S-ar putea sa se lase cu ceva pahare sparte si desi nu o sa uite prea repede, o sa se potoleasca in scurt timp. Dupa aia o sa povesteasca prietenilor incidentul in cele mai mici detalii. E felul ei de a se razbuna ca ai fost rau cu ea.
- Poate sa turuie 20 de minute fara sa respire.

- Zambeste aproape non stop.
- Isi umple existenta cu proiecte, petreceri, cauze si prietenii superficiale pentru ca nu suporta sa fie singura.
- Uraste munca in gospodarie. Ar fi bine sa angajezi o menajera ca sa nu va manance gandacii.
- Ii place afectiunea, dar detesta sa fie cicalita. Ii place libertatea, dar nu e „ratacitoare” .

- Probabil ca are multi prieteni barbati. . Se asteapta sa ai incredere in ea si o sa refuze sa isi schimbe stilul de viata sau prietenii.
- E foarte pasionala, dar prefera o partida de sex scenelor prea emotionale.
- E cea mai independenta femeie de pe suprafata pamantului.



Cum il depistezi: De obicei, e cel cu picioare lungi si fara bani.
Cum il intrigi: Poarta-te inteligent.
Cand o faci: Ideea e ca o faci pe riscul tau. Daca incepi sa ai leziuni pe fata sau nu mai scapi de pneumonie, du-te la doctor de urgenta.
Cand ii pui intrebarea: Cand te hotarasti ca vrei sa divortezi in viitorul apropiat.
Daca iti da papucii: Considera ca ai avut noroc, dar prefa-te distrus.
Daca ii dai papucii: E nevoie de timp sa ii intre in cap. Asa ca zi-i in ziua 1 „TE”, in ziua 2 „PARASESC”.
Cum te descurci cu unul?
- Arcasii au nevoie de aventura.
- Ii cuceresti cu spontaneitatea.
- Sa ai bagajele pregatite pentru excursiile neplanificate.
- Fii un bun ascultator.
- Iau foc daca le ceri sa taca.

N.B.:Amatorii sau profesionistii pot sa-si consulte horoscopul pe www.damaideparte.ro

Niciun comentariu: